La Nartelle, Sainte Maxime, Côte d'Azur, Frankrijk

Informatie

Welkom

Op slechts 300 meter van het mooie en populaire Plage La Nartelle ligt de vrijstaande villa met privé zwembad te Sainte Maxime, Côte d’Azur. Het privé zwembad grenst direct aan het ruime (overdekte) terras en de tuin. Deze villa is geschikt voor 6 personen en ligt heerlijk rustig. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

De omgeving

Deze villa is gelegen op loopafstand van Plage La Nartelle bij Sainte Maxime (een mooi breed zandstrand). Hier zijn verschillende goede strandtenten te vinden: http://www.wyc.fr/, http://www.lavoile-plage.com/, http://www.praoplage.com/ waar u kunt genieten van lekker eten en een prachtig uitzicht.

Golfen kunt u op de golfbaan van Sainte Maxime met prachtige vergezichten. Tevens kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar St. Tropez en Cannes. Een aanrader is om de kustroute te volgen tot aan Nice of Monaco. Meer sportievere activiteiten vindt u bij de Gorges du Verdon, waar u kunt kanoën of waterfietsen,  genieten van de wijnvelden van de Provence of de gezellige markten bezoeken in de omliggende stadjes en dorpjes.

Interieur van de villa

Op de begane grond is een ruime woonkamer (voorzien van airco) met comfortabele zithoek en TV. Er is Wifi aanwezig. Bij de open keuken staat een eettafel met 6 stoelen. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur (keramische kookplaat, koelkast met ijsblokjesmachine, vaatwasser, magnetron, oven). De keuken en de woonkamer zijn met 3 schuifdeuren verbonden met het ruime, overdekte terras. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers.Tevens bevindt er zich een wasmachine in de garage.

Op de begane grond bevindt zich de master bedroom met een tweepersoonsbed (2x80x200) en een en-suite badkamer.

Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers. Deze zijn ieder voorzien van een tweepersoonsbed (2x80x200). De bedden kunnen uit elkaar geplaatst worden. De slaapkamers bieden voldoende kastruimte. Ze delen een badkamer (douche) en een toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco.

Exterieur van de villa

Het zwembad heeft een fraaie vorm en is ongeveer 5x9m groot. Het gezellige overdekte terras met grote eettafel en BBQ heeft een mooi uitzicht over de tuin met gazon, oleanders etc. U kunt de hele dag zonnen op een ligstoel bij het zwembad, of in de schaduw genieten van een goed boek of glaasje rosé. Tuinmeubilair/ligstoelen zijn voldoende aanwezig. Er is parkeergelegenheid voor 3 auto’s. Zodra de schemering valt wordt de tuin sfeervol verlicht met tuinverlichting.

Vakantie in Sainte Maxime, Zuid-Frankrijk

Sainte Maxime is een populaire en zeer geliefde badplaats in Zuid-Frankrijk aan de Golf van Saint Tropez. Er zijn mooie zandstranden en een gezellig stadscentrum. Op korte rijafstand van het centrum bevindt zich het populaire strand La Nartelle, langgerekt met leuke Beach clubs. Dit is tevens het grootste strand van Sainte Maxime.

In het centrum, dichtbij de haven, bevindt zich het gezellige strand La Croisette. Dit is gunstig gelegen voor de wind. Richting Port Grimaud vindt u ook nog het strand in Beauvallon. Bij de meeste strandrestaurants aan het strand kunt u een ligbed huren.

Watersporters opgelet: u kunt op Plage La Nartelle bij Le WYC peddle boards huren en in de haven een zeilboot of een motorjacht. Ook waterscooters, jetski’s en surfplanken zijn op meerdere locaties te huur. Wilt u liever onder water? Dat kan bij duikcentrum H2O.

Met het veerbootje naar Saint Tropez

Sainte Maxime dankt haar bekendheid natuurlijk ook aan de nabijheid van Saint Tropez, de meest populaire bestemming in de regio. Vanuit de haven van Sainte Maxime vaart u in 20 minuten met het veerbootje Le Bateau Vert naar Saint Tropez en stapt u uit tussen de luxe jachten. Op dinsdag- en zaterdagmorgen kunt u naar de Provençaalse markt op Place de Lices. Naast dagverse producten en leuke brocante stalletjes is het zeker ook een moment van zien en gezien worden.

Wat te doen in Sainte Maxime?

Wandelend over de mooie lange boulevard met platanen en palmbomen, krijg je het echte Côte d’Azur gevoel. Een partijtje jeu de boules spelen met de locals, ijsje eten, een heerlijke rosé drinken op het terras bij Le Wafou of slenteren langs de gezellige winkeltjes in de autovrije straatjes. Maar een bezoekje brengen aan de overdekte markt, lekker eten in één van de vele restaurantjes of met het veerbootje even oversteken naar Saint Tropez kan natuurlijk ook.

Sainte Maxime in de zomermaanden

In de zomermaanden kunt u genieten van de livemuziek bij de restaurants en cafés langs de boulevard. Of u waagt een gokje in het Casino Barrière aan de boulevard. Wilt u nog even wat boodschappen doen of winkelen? Aan de boulevard zijn diverse winkeltjes en een paar kleinere supermarkten. In de overdekte markt in het centrum kunt u ‘s morgens terecht voor vis en andere dagverse producten.

Animatie voor de kinderen

Sainte Maxime is een kindvriendelijke stad met veel speeltuinen en voldoende animatie. Op de boulevard zijn meerdere draaimolens en een treintje. Voor de grotere kinderen is er de onderwaterboot l’Aquascope en even buiten het centrum Aqualand.

Sainte Maxime: dé bestemming voor golfers

Voor golfers is Sainte Maxime een bestemming pur sang. Bij La Nartelle vindt u het wat hoger gelegen Golf de Sainte-Maxime en aan zee, meer in de richting van Saint Tropez, ligt Golf de Beauvallon. Op korte rijafstand liggen ook de golfbanen van Saint Endreol en Golf de Roquebrune.

X